tcr behoudt leerlingenvervoer

De TCR Groep blijft de vervoerder van de leerlingen die dagelijks vanuit Raalte met een taxi(busje) naar school gaan. Dat heeft het college van B&W dinsdag besloten. Vrijdagmiddag ondertekent de gemeente de nieuwe overeenkomst met het Raalter bedrijf.

Twee weken geleden kreeg het college van B&W al het voorlopig advies om het leerlingenvervoer de komende jaren opnieuw te gunnen aan TCR. Er schreven zich naast TCR nog twee andere bedrijven op de aanbesteding in, maar na het uitsluitsel heeft geen van de twee verliezende partijen bezwaar tegen de gunning aangetekend. Ook het Raalter college had blijkbaar geen bezwaar tegen een verlenging met TCR, want die nam het advies over.

Wethouder Roger de Groot is blij dat het vervoer door TCR uitgevoerd blijft worden: “’We zijn erg blij dat we de goede kwaliteit van het leerlingenvervoer kunnen voortzetten.” Met zijn uitspraak over de goede kwaliteit doelt de Groot waarschijnlijk mede op het onderzoek naar de tevredenheid van de gebruikers van het vervoer. Eind maart werd namelijk bekend dat gebruikers het vervoer met een 8,1 als gemiddeld rapportcijfer beoordelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.