stuur je leukste oranje foto in

Je kunt nog steeds foto’s insturen voor de huidige fotoactie van Salland Centraal en De Fotograaf Raalte. De huidige fotowedstrijd heeft als thema ‘Oranje’. We zijn op zoek naar de leukste, gekste, mooiste, creatiefste (noem het maar op) Oranjefoto’s. Dat mag natuurlijk alles te maken hebben met het WK-voetbal, maar hoeft niet. De winnaar krijgt zoals altijd een mooi plekje op de site en een fotoshoot, aangeboden door De Fotograaf in Raalte.

Meedoen is heel makkelijk. Stuur je foto hier in en De Fotograaf kiest uit alle inzendingen een winnaar. De ‘oranje’-ronde duurt tot woensdag 21 juli. We zijn benieuwd naar jullie creativiteit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.