streekelftal verliest van go ahead eagles

Het leek er dinsdagavond nog heel even op dat het Sallands Streekelftal voor een stunt ging zorgen in de oefenwedstrijd tegen de Go Ahead Eagles. Het scorebord gaf namelijk 7-4 in het voordeel van het streekelftal aan. Echter bleek dit geen echte tussenstand, maar een foutje op het scorebord. De uitslag werd namelijk 9-0 in het voordeel van de profs uit Deventer.

In de eerste helft lieten de Eagles het gelegenheidselftal nog een beetje komen. Niet dat de Sallanders echt de overhand hadden, maar het leek best een leuke pot te worden. In de tweede helft van de pot draaide de club uit Deventer de duimschroeven echter aan. In de onderlinge duels op het veld was het echter geen ‘walkover’ voor de Go Ahead Eagles, de Sallanders gingen minstens net zo fel de strijd aan als hun tegenstander.

Na een aantrekkelijke pot voetbal stond na afloop van de negentig minuten sport een score van 9-0 op de borden. De Eagles zijn weer een overwinning rijker, de spelers van het streekelftal hebben een mooie ervaring opgedaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.