stoppelkaters verbouwen de leeren lampe

Een stuk of wat Stoppelkaters hebben afgelopen zaterdag flink geklust. Ze hielpen namelijk een dag bij de bouw van de Leeren Lampe, hun nieuwe of eigenlijk oude en vertrouwde residentie. Van 9.00 tot 16.00 hebben de heren hard gewerkt en daarna is de dag afgesloten met een borrel.

De Carnavalsvereniging wilde hiermee hun betrokkenheid laten merken. Ze kregen deze dag ook gelijk een rondleiding langs bijvoorbeeld de Music Factory of de London Metro Pub.

Voormalig carnavalsprins Joop van den Enk en zijn achterban zijn heel blij met het bouwinitiatief: ‘’Iedereen die heeft meegewerkt aan de ‘Klusdag’: harstikke bedankt! De opkomst was super en iedereen heeft keihard gewerkt tijdens deze mooie en warme dag! Er is veel werk verzet en daar zijn wij jullie erg dankbaar voor.’’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.