Home / archiefcentraal / stalen spanten over sporthal heeten getrokken

stalen spanten over sporthal heeten getrokken

De verbouw voorziet in een extra ruimte boven de huidige kleedkamers. Dat moet een multifuctionele ruimte worden waardoor de sporthal nog meer doelgroepen kan bedienen. Om dat te realiseren moesten er eerst wat extra stalen spanten over de kleedkamers gehangen worden. Een mooi te fotograferen klusje, zag onze fotograaf van de week.

De nieuwbouw is wind- en waterdicht na de zomer. In januari moet de hele klus geklaard zijn.

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.