Home / archiefcentraal / spelekids trekt 180 deelnemers in olst

spelekids trekt 180 deelnemers in olst

Spelekids in Wijhe was iets minder druk met 60 aanwezigen, maar het was er zeker niet minder gezellig om. Ook hier waren de waterspelen in trek bij de deelnemers vanwege het warme weer. Zo wisten ze zich prima te vermaken met het buikschuiven en het levend sjoelen.

Spelekids wordt georganiseerd door de BOS-Impuls. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn en wil je weten wat er de komende vakantie op de planning staat? Kijk dan een op www.bosolstwijhe.nl of stuur een mail naar Roos van Breukelen van de BOS-Impuls via r.vanbreukelen@olst-wijhe.nl.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.