Home / archiefcentraal / sjoerd bouma wint nintendo dsi

sjoerd bouma wint nintendo dsi

Sjoerd Bouma heeft de hoofdprijs gewonnen van de Winkels Disselhorst Kleurplaatwedstrijd. Donderdag kreeg hij de prijs, een fonkelnieuwe Nintendo DSI, aangeboden uit handen van Jos Tijink, directeur van Winkels Disselhorst Installatietechniek BV in Raalte.

Zijn broertje Hielke (in het blauwe shirt) was ook aanwezig bij de uitreiking. Het gezin Bouma had al één Nintendo, maar nu kunnen de twee broertjes zich dus gelijktijdig uitleven op een spelcomputer. Moeder Helena toonde zich dan ook heel blij. De Winkels Disselhorst Kleurplaatwedstrijd was één van de activiteiten in het kader van de feestelijke opening en het open huis bij het vernieuwde pand van Winkels Disselhorst, eind mei. De kleurplaatwedstrijd was bedoeld voor alle kinderen van vaste relaties van Winkels Disselhorst. Alle deelnemende kinderen hebben al een oranjeverrassing aangeboden gekregen. De ouders van Sjoerd en Hielke hebben een pluimveehouderij in Lemelerveld, waarvoor Winkels Disselhorst werkzaamheden verricht.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.