schutte nu ook voetenanalyse andere sporten

Sinds enige tijd is het mogelijk om bij Intersport Schutte in Raalte een voetenanalyse te laten doen om de ideale runningschoen voor je eigen type voet te vinden. Dat gebeurt door middel van een scan. In de afgelopen periode heeft een aantal medewerkers van Schutte een extra cursus gevolgd, om de zogeheten ‘fittingscan’ ook voor andere sporten uit de kunnen voeren.

Omdat de deelnemende medewerkers allemaal geslaagd ziin voor de cursus, mogen ze nu ook voor voetbal-, tennis- en wandelschoenen deze adviezen uitbrengen. Door goed passend schoeisel neemt de kans op blessures af en wordt het eenvoudiger om goede resultaten te boeken in je eigen tak van sport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.