Home / archiefcentraal / schade noodweer woensdag valt mee

schade noodweer woensdag valt mee

In Wesepe werd een boom omgeblazen, in Heino moest geheel toepasselijk een jong berkenboompje aan de Berkendijk eraan geloven en in Nieuw Heeten kwam een melding van stormschade op de kruising Hemmekens Marsweg – Okkenbroekstraat. Ook lag de Hogebroeksweg vol takken en bladeren.

Het echte noodweer vloog Salland voorbij. De Achterhoek, delen van Gelderland en de meest zuidelijke provincies van ons land kregen echter wel een flinke dosis regenwater, storm en bliksemschichten te verduren.

Lees ook

Voorstel Raalter college: dialoog zonneparklocaties voorlopig online

RAALTE – Als het aan het Raalter college van B&W ligt, kan de dialoog met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.