Home / archiefcentraal / samenwerking de hees vastgelegd

samenwerking de hees vastgelegd

Deze week is de samenwerkingsovereenkomst tussen RIBW IJssel-Vecht, het Carmel College Salland en de Zonnehof getekend. De samenwerking uit zich in het Werkstation De Hees, Heesweg 23a in Raalte. Dit is een centrum, waar mensen met een relatief grote afstand tot de arbeidsmarkt een werk- of leerplek kunnen vinden.

De drie partijen geven aan dat Werkstation De Hees belangrijk is voor een groep kwetsbare mensen, die er werkervaring kunnen opdoen, branchegerichte cursussen volgen, een beschutte werkplek of dagbesteding vinden. Door de unieke samenwerking tussen de zorginstelling en de beide scholen kunnen er meer en betere faciliteiten geboden worden aan de deelnemers van het werkstation.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.