sallands zwemwater aanvaardbaar tot goed

De waterkwaliteit in de Sallandse zwemplassen is aanvaardbaar tot goed. Dat blijkt uit onderzoek van het Waterschap Groot Salland. Het waterschap onderzoekt in de zomerperiode regelmatig de waterkwaliteit op zwemplaatsen. Het meest recente onderzoekt stamt van 19 juli.

Uit dit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van het water in Heidepark Lemelerveld als goed bestempeld mag worden. De temperatuur van het water is iets meer dan 22 graden en het water heeft een doorzicht van meer dan een meter.

Bij de Lange Kolk in Den Nul noemt het waterschap de kwaliteit aanvaardbaar. Het water is daar 24 graden warm, maar het doorzicht van het water is 80 centimeter. Ook het water bij Summercamp Heino wordt als aanvaardbaar bestempeld. Het doorzicht van het water is zo’n 70 centimeter en de temperatuur is ruim 22,5 graden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.