salland maakt zich op voor de wedstrijd

Salland maakt zich klaar voor de halve finale van dinsdagavond. Om 20.30 uur wordt het leven op straat weer even op pauze gezet, dan begint de wedstrijd tussen Nederland en Urugay. Kroegen in de regio, die normaal op dinsdag dicht zijn, openen in veel gevallen speciaal hun deuren voor de wedstrijd.

De Baron in Heino gaat vanaf 19.00 uur open, datzelfde geldt voor De Gouverneur en Murphy’s in Raalte. In Wijhe zijn de meeste kroegen op dinsdag al open, dus daar weinig extra openingsuren. In zaal Oortwijn in Heino organiseert carnavalsvereniging De Sokkestoppers ook een voetbalfeestje: De Ridderzaal staat dinsdagavond volledig in het teken van de wedstrijd. Op een groot scherm en meerdere kleine schermen is de pot te volgen. Ook bij Oortwijn geldt dat de deur vanaf 19.00 open gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.