Home / archiefcentraal / ruim 200 man bij einduitvoering oostdobbers

ruim 200 man bij einduitvoering oostdobbers

Ruim tweehonderd bezoekers hebben afgelopen zaterdag de warmte getrotseerd om de einduitvoering van de synchroonzwemsters te zien. Een kleine veertig zwemsters zwommen gister in Tijenraan solo’s, duetten en groepsnummers. Leeftijden verschillen van 6 tot 24 jaar. Voor sommigen was dit het eerste optreden voor publiek en voor anderen routine.

Tussen de zwemsters zijn ook meiden die zich hebben geplaatst voor de districtselectie ‘Midden Oost’. Een van die meiden is Carla Lebesque. Zij zwom een nummer op livemuziek met piano en viool. Al met al is Wendy Scholten, de hoofdtrainster, zeer tevreden over de uitvoering.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.