ruim 200 man bij einduitvoering oostdobbers

Ruim tweehonderd bezoekers hebben afgelopen zaterdag de warmte getrotseerd om de einduitvoering van de synchroonzwemsters te zien. Een kleine veertig zwemsters zwommen gister in Tijenraan solo’s, duetten en groepsnummers. Leeftijden verschillen van 6 tot 24 jaar. Voor sommigen was dit het eerste optreden voor publiek en voor anderen routine.

Tussen de zwemsters zijn ook meiden die zich hebben geplaatst voor de districtselectie ‘Midden Oost’. Een van die meiden is Carla Lebesque. Zij zwom een nummer op livemuziek met piano en viool. Al met al is Wendy Scholten, de hoofdtrainster, zeer tevreden over de uitvoering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.