Home / archiefcentraal / ruim 1000 man rijdt te hard bij haarle

ruim 1000 man rijdt te hard bij haarle

Ruim 1000 automobilisten reden bij een tweetal controles te hard langs de wegwerkzaamheden bij Haarle. Op dit moment zijn er werkzaamheden op de Almeloseweg en is er een maximum van 50 kilometer per uur toegestaan.

De politie heeft twee controles gehouden. De eerste was op woensdag 7 juli. Toen werd er tussen 10.00 uur en 13.00 uur gecontroleerd. Ruim 2000 auto’s kwamen toen voorbij, er werd 621 keer een te hoge snelheid geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid was 100 kilometer per uur.

Ook controleerde de politie op maandag 12 juli tussen 09.00 uur en 13.00 uur: Van de ruim 1100 passerende auto’s reden er 381 te snel. De snelste voorbijganger liet een snelheid van 94 kilometer per uur noteren.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.