ridderspectakel bij de welsumse karmse

Vrijdagavond 6 augustus begint de kermis met een fietstocht langs de IJssel. Aansluitend speelt de band ‘Kiekdoares’ oude en nieuwe covers. De dag erna start om 9.00 uur de Welsumse warenmarkt, met een kleine honderd kramen. Vanaf 13.00 uur is er een programma voor kinderen in de feesttent.

Zondag begint op 13.30 uur de familiedag met voor elk wat wils. Zo zijn er vliegerdemonstratie’s, ringrijden met paard en wagen en diverse spelen om zelf aan mee te doen. Deze dag is ook het Ridderspectakel, waar ridders strijden om een mooie jonkvrouw. Zondag avond wordt de Welsumse Karmse afgesloten met een feest dat om 20.00 uur begint met DJ Sander, en de band Tilt.

Tevens meld de organisatie, dat als je tegen de tijd van de Kermis nog in bezit bent van een Bavariajurk, je deze gerust aan mag doen. ‘‘Ook al tappen wij ook uit een ander vaatje, de oranje jurkjes zijn welkom!’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.