raalte plaza officieel geopend

De deuren van Raalte Plaza zijn woensdagavond officieel geopend. Paulien en Wilfried Akkersdijk verrichten samen met hun kinderen, wethouder Haarman en burgemeester Piet Zoon de officiële openingshandeling, waarbij een lint voor de entree werd doorgeknipt.

De vele honderden genodigden zagen eerst hoe Paulien en Wilfried arriveerden in een koets. In verband met het voorspelde noodweer was de ceremonie vooraf wat ingekort. Na een openingswoordje van Gerard Oosterlaar (Höllenboer), nam de burgemeester het woord. Na een korte speech volgde de officiële openingshandeling. Daarna mocht iedereen naar binnen, net op tijd voordat de lucht open barstte.

Hoewel Paulien en Wilfried de bezoekers bij monde van Gerard Oosterlaar vooraf hadden gevraagd geen handjes te schudden, ontkwamen ze er toch niet aan. Daarna maakte iedereen van de gelegenheid gebruik om de nieuwe Formido, de nieuwe Welkoop en de fonkelnieuwe Woonstudio Raalte te bezichtigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.