raalte krijgt nieuwe winkel myself outlet

Myself Outlet opent 8 juli haar deuren aan de Plas 1 in Raalte. Het is een winkel voor dames-, heren- en kinderschoenen van merken voor een mooi prijsje. Zo kost elk tweede paar 10 euro en het eerste paar is ook al mooi afgeprijsd. Je vindt er alle soorten schoenen: van laarzen tot sandalen en terug naar sportschoenen.

Het assortiment van de winkel verandert regelmatig en zo ook de locatie. Meestal vestigt de winkel zich op een plaats voor een paar maanden. Dat ligt er een beetje aan hoe het loopt. Voor de goede schoenen moet je wellicht wel even zoeken. ‘‘Het oogt misschien een rommetje, maar als je goed kijkt, vindt je de geschikte schoen’’, aldus Bandy van Myself Outlet.

Lijkt het jou wat om parttime of fulltime te werken bij Myself Outlet? Meld je dan bij de winkel (openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.