raalte heeft eigen wk helderziende

De bewoners van Angeli Custodes kregen in de aanloop naar alle WK-wedstrijden van Oranje de vraag om de uitslag te voorspellen. Slingerland had het als enige altijd goed, dus inclusief de eindstand. Slingerland voorspelt wel winst in de finale, maar heeft nog geen definitieve uitslag gegeven.

Daarmee lijkt er een oorlog te zijn uitgebroken tussen de WK-voorspellers. De Duitse octopus Paul had het tot nu toe ook altijd goed als het ging om wedstrijden van die Mannschaft. Hij kon telkens kiezen uit twee bakjes (beide voorzien van een vlag van het deelnemende land) met een mossel. Het bakje van het land waarin de mossel zat die hij het eerste verorberde, won ook de wedstrijd. Paul voorziet in de finale winst voor Spanje. Niet erg, want Paul had het met het EK ook allemaal goed, behalve de finale…

Ruud Kloosterman, één van de koplopers in de WK Pool van Salland Centraal heeft ook Spanje en Nederland in de finale staan. Hij voorspelt een 3-1 winst voor Oranje. maar dat is een deskundige, denken we. Volgens Nu.nl voorspelt de paranormaal begaafde parkiet Mani (wij hebben dit echt niet verzonnen) winst voor Oranje.

We zijn wel benieuwd naar Sallands bijgeloof. Wie doet wat om Nederland te laten winnen? Laat het ons weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.