psalm samenzang met ad huetink

Op zaterdag 31 juli is er een Psalm-Samenzangavond in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Het orgel wordt vanaf 20.00 uur bespeeld worden door Ad Huetink.

Ad Huetink groeide in Beekbergen op met orgelmuziek. Na les gehad te hebben van de plaatselijke schoolmeester Alberts, kreeg hij les van de organist van de Grote-Loolaankerk in Apeldoorn. Deze leidde hem op voor het organistenexamen, maar ziekte verhinderde hem dit examen af te leggen. In de begin jaren ’70 heeft hij de lessen weer opgepakt en wel bij Willem Hendrik Zwart op het orgel van de Bovenkerk in Kampen. Deze organist heeft hem enorm veel leren genieten van orgelmuziek en zang. Wederzijdse persoonlijke gebeurtenissen hebben geleid tot vriendschap, vandaar dat de muziekhal naar hem is vernoemd.

U dient voor deze avond wel te reserveren. U kunt reserveren op telefoonnummer 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt 9 euro, inclusief koffie, een drankje en een hapje, kinderen tot 13 jaar mogen gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.