Home / archiefcentraal / prijzenfestijn bij auto palace raalte

prijzenfestijn bij auto palace raalte

Een groot prijzenfestijn bij Auto Palace Raalte. Rob Schoenaker, bedrijfsleider bij Auto Palace Raalte mocht in de voorgaande dagen maar liefst twee grote prijzen uitreiken. De familie Dennebos uit Raalte heeft een auto gewonnen via de Sponsorbingoloterij en mocht er onlangs hun prijs ophalen. De heer en mevrouw Smies uit Olst hebben de prijsvraag gewonnen die Autopalace Raalte hield ter ere van het 60-jarig bestaan. De deelnemers moesten raden hoeveel ballen er in een auto zaten. De familie Spies zat er het dichtst bij en won daarmee een reischeque.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.