Home / archiefcentraal / prijzen tourspel zijn bekend

prijzen tourspel zijn bekend

De exacte prijzen van het Tourspel van Salland Centraal zijn bekend. De hoofdprijs is een Cannondale Liquigas teamreplica (winnaar Giro 2010) ter waarde van 1099 euro van Kokkiebikes in Lemelerveld en een gratis APK beurt voor de racefiets (exclusief materialen) van Profile in Raalte. De tweede prijs is een Kokkie tenue (shirt, korte broek, sokken, arm- en beenstukken (dames of heren) met een winkelwaarde van 239 euro. De derde prijs is een zomertenue van Kokkie (korte broek en shirt) ter waarde van 169 euro en de vierde prijs is een Kokkie shirt ter waarde van 79 euro.

Verder krijgen de nummers vijf tot en met tien een fietsonderhoud set (Kokkie teflon en polish spray) van 19 euro. De nummers elf tot en met twintig krijgen Kokkie sokken van 10 euro. Een Kokkie bidon van 750 cc is voor de nummers 21 tot en met dertig en de nummers 31 tot en met vijftig krijgen een Kokkie bidon van 500 cc.

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.