portemonnee kwijt door zakkenroller

Een 53-jarige inwoner van Den Haag heeft maandag aangifte gedaan, omdat hij slachtoffer was geworden van een zakkenroller. Op de Marktstraat in Heino werd zijn portemonnee tussen 12.30 en 13.00 uur gestolen. In de portemonnee zat naast geld, ook nog een aantal een pasjes.

Zakkenrollers kun je overal tegenkomen, meestal zonder dat je het weet. Vooral op plaatsen waar veel mensen zijn, zoals drukke winkelstraten, winkels, markten en evenementen, is het belangrijk om goed op uw spullen te letten. Een zakkenroller is snel en geraffineerd en slaat meestal toe op het moment dat uw aandacht even is afgeleid. Diefstal door een zakkenroller niet altijd te voorkomen, maar u kunt het risico wel verkleinen door een aantal tips van politie in acht te nemen.

De politie adviseert om niet meer geld bij je te dragen, dan dat je nodig hebt. Ook kun je volgens de politie beter nooit je portemonnee in je achterzak of tas bewaren. Daarnaast is het advies om geld en pasjes gescheiden op te bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.