pompdagen heeft heino talent

Tijdens de Pompdagen kan het jonge talent zich weer in Heino laten zien. Op donderdagavond 19 augustus wordt er namelijk weer een speciale talentenjacht voor de jeugd georganiseerd. Heino heeft jong talent?

Ben je 15 jaar of jonger en laat jij graag je talent aan anderen zien? Dan kun je jezelf opgeven om te playbacken, dansen, zingen, een instrument te bespelen of om iets anders in het Hof van Rakhorst te laten zien. Je maakt bovendien kans op de beker of op een ander leuk presentje.

Ouders, vrienden en bekenden zijn natuurlijk ook allemaal welkom om hun favoriet aan te moedigen. Wil je meedoen of heb je behoefte aan wat meer informatie? Bel dan naar Marja van der Bend op 0572-392744.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.