Home / archiefcentraal / podium jong actief in verpleeghuis de hartkamp

podium jong actief in verpleeghuis de hartkamp

Op woensdag 11 augustus vindt in het restaurant van verpleeghuis De Hartkamp een avond Podium Jong Actief plaats. Naast bewoners zijn ook ouderen uit de omgeving hiervoor van harte welkom. Enthousiaste leerlingen van musicus Hans Groen zetten zich in als vrijwilliger en zorgen daarnaast voor een gevarieerd muziekprogramma op keyboard, piano en zang. Dit wordt afgewisseld door een foto-/filmreportage op een groot scherm. Het thema hiervan is dit keer ‘Stöppelhaene’. Geert Hannink heeft nostalgische beelden verzameld en zal hier over vertellen. Met zomerse melodieën zal de muziek de sfeer verhogen.

De avond begint om 19.30 uur. Toegangskaarten à 5 euro zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie van De Hartkamp. Daarvoor ontvangt u een lekker kopje koffie, een drankje en een hapje. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Paulien Kappert of Henny Hoeksma via telefoonnummer 0572 -358283. Degenen die ook eens een muzikaal optreden willen verzorgen, kunnen zich aanmelden bij Hans Groen via telefoonnummer 06-24250111.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.