playbackshow tijdens pompdagen heino

Altijd al eens in de spotlight willen staan? Wel de show kunnen neerzetten, maar geen gouden stembandjes? Doe dan mee met de Heinose Playbackshow en ontdek of je voor het publiek in het Hof van Rakhorst net zo’n ster bent als voor de spiegel thuis.

Op donderdag 19 augustus 2010 is in het Hof van Rakhorst de eerste Heinose Playbackshow. Het begint om 20.30 uur en de prijsuitreiking is om 21.45 uur. Iedereen, die te oud is voor de jeugdplaybackshow, kan meedoen met de Heinose Playbackshow. Misschien valt een combinatie vader/zoon wel goed? Het kan zijn dat de jury valt voor andere familieduo’s? Of treed eens op met je buur of je teamgenoot.

De opzet is net als de playbackshow voor de jongere jeugd. Sfeer maken, aankleding, dans, choreografie, inleving, show en het gebruik van eventuele atributen spelen een zeer grote rol. Het belangrijkst is dat voor de toeschouwers herkenbaar moet zijn. Wellicht lukt het sommigen om het publiek op de banken te krijgen. Alle muziekgenres mogen.

Een serieuze, vakkundige jury zal haar commentaar geven en op een aantal punten de act scoren. De winnaar ontvangt een prijs van maar liefst 50 euro. De tweede en derde plaats gaan respectievelijk met 30 en 20 euro naar huis.

Je kunt je tot maandag 16 augustus opgeven bij Arjen Stegeman. Via de mail naar Janderkstegeman@hotmail.com of per telefoon op 06-21532974.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.