play it again in het lommerrijk

Play It Again geeft op zondagmiddag 18 juli een concert in het Lommerrijk, het Luttenbergse amfitheater. De band brengt rock met roots in het zuiden van de Verenigde Staten.

Play It Again begon al in 1990. Na een paar jaar pauze timmeren ze nu alweer sinds 2005 aan de weg. Hun muzikale liefde bleef onveranderd. De band speelt ‘southern rock’ van The Allman Brothers Band en Lynyrd Skynyrd, nummers van grote troubadours als Van Morrisson en Bob Dylan en moderner werk van Sheryl Crow en U2. De sfeer? Denk aan een avond op een prairie, tjirpende krekels, een kampvuur en een stel goede vrienden met instrumenten. Zangeres Gerlinde Endeman speelt als Luttenbergse trouwens een thuiswedstrijd.

Het concert begint zondagmiddag 18 juli om 14.30 uur in het Pastoorsbos (achter de kerk) in het hart van Luttenberg. De toegangsprijs bedraagt 3 euro. Zie ook staging2.amfitheaterhetlommerrijk.nl en staging2.playitagainband.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.