peter reumer aan de slag in heino

“We hebben in Reumer een goede oplossing gevonden, we zijn zeer blij dat Peter ons wil helpen,” aldus voorzitter Freddy Kemerink van VV Heino. Maar Goudbeek blijft op de eerste plaats staan op de trainersranglijst: “Als hij weer fit is komt hij gewoon weer terug, dat zal ook zeker gebeuren,” vertelt Kemerink. Maar met Reumer als trainer kan Heino wel terugvallen op oude gewoontes, Reumer was namelijk eerder al trainer van Heino 1. “Hij kent de club, hij kent de jongens. Het is geen onbekende van de club en daar ben ik blij mee,” vertelt de voorzitter.

Met nadruk vertelt Kemerink wel dat Reumer slechts een tijdelijke oplossing is. “Het is een tijdelijke oplossing, zodra Timo weer in staat is om ons te helpen, dan zal dat ook zeker gebeuren,” vertelt Kemerink.

Begin augustus begint het trainingsseizoen van de Heinose voetballers weer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.