personeel gouverneur bij huldiging

Dit jaarlijkse uitje stond al een jaar gepland, namelijk de eerste dinsdag van de schoolvakantie.Per trein ging het gezelschap richting Amsterdam. De drukte in de trein viel de personeelsleden mee. Ook bij aankomst op het station in Amsterdam kon het gezelschap met alle gemak doorlopen. Het loopje leidde het stel naar het Max Euweplein, waar ze een terrasje aan de Singelgracht vonden. Na enkele uurtjes gewacht te hebben, kwam rond 16.30 uur de boot met de Oranjehelden langs gevaren.

Binnen 20 seconden was de boot weer voorbij, maar het personeel van de Gouverneur had wel mooi zijn eigen huldigingsmoment. Daarna was het tijd voor een feestje bij het Raalter Stamcafé Café ’t Centrum op het Rembrandtsplein. Om 21 uur pakte het stel de trein terug naar Raalte. Ook nu viel de drukte weer mee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.