Home / archiefcentraal / paul is 25 jaar wie is paul

paul is 25 jaar wie is paul

Paul is jarig. Hij is 25 jaar geworden. En heel Heino mag dat weten. We kwamen vrijdag één lang lint van herinneringen tegen. Vijftig, misschien wel honderd keer hing de poster van Paul in de boom. Maar wie is Paul? En waar moeten we zijn voor het feest? We zijn benieuwd.

Zaterdagmorgen zagen we trouwens al een opruimertje in actie. Die was een poster van Paul aan het verwijderen dat op de plattegrond bij de ingang van het dorp geplakt was. Op de donder gehad van pappa of gewoon plichtsbesef?

Lucinda was ook jarig, zagen we op een andere poster in Heino. Lucinda viert haar feest iets meer bescheiden. Eén postertje zagen we. Maar ook hier: wie is Lucinda? Kunnen we haar feestje nog op komen vrolijken?

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.