opnieuw oldtimershow in wesepe

De eerste editie van de oldtimer show was met ruim vijftig historische voertuigen al een succes te noemen. Toch zag de organiserende commissie ook enkele verbeterpunten die zij dit jaar hebben doorgevoerd. Een belangrijke aanpassing is de verplaatsing naar de zondagmiddag. Op dat dagdeel is er minder concurrentie van andere activiteiten, waardoor er bij de bezoekers meer aandacht overblijft voor de historische vervoersmiddelen. Ook nieuw is dat de kwalificatie ‘Sallands mooiste oudje’ nu te verdienen valt in vier categorieën: vrachtwagens, automobielen, trekkers en tweewielers. Al deze types voertuigen zijn dus welkom. De Historische Automobiel Vereniging heeft inmiddels toegezegd te verschijnen met een tiental historische vrachtwagens.

Heb je een oldtimer en wil je op zondag 15 augustus meedoen aan de verkiezing van ‘Sallands mooiste oudje’, kijk dan op staging2.zomerfeestenwesepe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.