open dag go ahead eagles op 31 juli

Net als vorig jaar vindt de presentatie plaats op het hoofdveld. De spelerspresentatie begint om 14.15 uur. Al om twaalf uur gaan de stadionpoorten open. Naar verwachting vele supporters komen af op de verkoop van de oude wedstrijd- en trainingskleding van de spelers. Als je nog geen seizoenkaart hebt gekocht, kun je deze op de Open Dag kopen.

Scoren op de Open Dag hoort erbij. Voor de actievelingen kan dat tijdens een spectaculair partijtje Bossabal. Bossaball is een spectaculaire combinatie van voetbal, volleybal, gymnastiek en capoeira dat wordt gespeeld op een opblaasbaar veld met aan beide zijden een trampoline. Het beste team ter wereld, afkomstig uit Brazilië, zal een demo verzorgen.

Na de spelerspresentatie kunnen de kids handtekeningen scoren. De nieuwe handtekeningenkaart is te koop voor 0,50 euro. Leden van de Go Kids Club krijgen op vertoon van de brief die zij hebben ontvangen deze kaart gratis. Vanaf 15.15 uur start een rondleiding in de catacomben van het stadion, waar alle spelers aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen.

Uiteraard is er ook voor de oudere supporters genoeg te beleven. Naast diverse kramen is er live muziek met lokale artiesten. Ook zijn er tal van attracties voor jong en oud, zoals een pannakooi, rodeobal, bungee-trampoline, springkussens, een klimwand van acht meter hoog. De Open Dag wordt live uitgezonden op televisie door RTV Oost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.