open dag bij ga eagles

De Supportersvereniging Go Ahead Eagles houdt op zaterdag 31 juli de jaarlijkse open dag bij de GA Eagles. De club en de Supportersvereniging hebben een interessant programma samengesteld, waarbij de presentatie van de vernieuwde selectie een prominente rol krijgt. En voor het eerst heeft de Open Dag een thema gekregen: ‘Trots van – en op Deventer’.

Net als vorig jaar vindt de presentatie plaats op het hoofdveld. De presentatie zal echter een extra spectaculair tintje krijgen. De Supportersvereniging wil nog niet laten weten welke stunt ze in petto heeft, maar dat het bijzonder wordt, is duidelijk. De spelerspresentatie begint om 14.15 uur.

Al om twaalf uur gaan de stadionpoorten open. Velen komen af op de verkoop van de oude wedstrijd- en trainingskleding van de spelers. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Als je nog geen seizoenkaart

hebt gekocht, kun je deze op de Open Dag kopen.

Scoren op de Open Dag hoort erbij. Voor de actievelingen kan dat tijdens een spectaculair partijtje Bossabal. Bossaball is een spectaculaire combinatie van voetbal, volleybal, gymnastiek en capoeira welke wordt gespeeld op een opblaasbaar veld met aan beide zijden een trampoline. Het beste team ter wereld, afkomstig uit Brazilië, zal een demo verzorgen.

Voorafgaand aan de spelerspresentatie houdt de Valkerij Rijssen een spectaculaire roofvogelshow met een prominente rol voor Eagles’ huisadelaar Harley. Na de presentatie kunnen de kids handtekeningen scoren. De nieuwe handtekeningenkaart is te koop voor 0,50 euro. Leden van de Go Kids Club krijgen op vertoon van de brief die zij hebben ontvangen deze kaart gratis. Vanaf 15.15 uur start een rondleiding door de catacomben van het stadion, waarbij alle spelers aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen.

Uiteraard is er ook voor de oudere supporters genoeg te beleven. Naast diverse kramen is er live muziek met lokale artiesten. Ook zijn er tal van attracties voor jong en oud, zoals een pannakooi, rodeobal, bungee-trampoline, springkussens en een klimwand van acht meter hoog. De Open Dag wordt live uitgezonden op televisie door RTV Oost. Het programma is om 17.30 uur afgelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.