Home / archiefcentraal / op stap op de lemelerberg

op stap op de lemelerberg

Landschap Overijssel verzorgt op 28 juli een excursie op de Lemelerberg. Onder leiding van een natuurgids kunnen geïnteresseerden een wandeling maken in dit bijzondere gebied. De wandeling start om 14.00 uur bij het restaurant op de Lemelerberg aan de Kerkweg 32 in Lemele en duurt ongeveer 2 uur.

De kosten voor deze excursie zijn 3 euro per persoon, kinderen betalen 1,50 euro. Beschermers van Landschap Overijssel mogen gratis mee.

Een natuurgebied als de Lemelerberg trekt veel dieren aan. Rustige wandelaars kunnen misschien een ree, vos of steenmarter zien. Ook veel vogels gebruiken het gebied als woonplaats. Roofvogels als de buizerd en de raaf zijn trouwe bezoekers van het gebied. Zelfs de bijzondere klapekster overwintert in de boomtoppen van het gebied.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.