oosterhuis overhandigt boek aan henny everts

Willie Oosterhuis heeft zijn boek ‘Achter de deure, deel 2 dossier RTV Oost’ overhandigt aan RTV Oost-directeur Henny Everts. In het boek beschrijft de voormalig RTV Oost-presentator zijn leven. Deel 2 gaat vooral over zijn succes en zijn vertrek bij RTV Oost.

Oosterhuis noemt het ‘zeer sportief’ dat Everts het boek zonder het eerst te lezen in ontvangst wilde nemen. “Hij had makkelijkker kunnen weigeren. Hij bewijst daarmee dat hij wel een goede journalist is.”

Oosterhuis werkte vijftien jaar bij RTV Oost. Hij begon bij de sportredactie, maakte columns voor Harms Farm en raakte bij een groot publiek bekend met zijn programma’s Willie’s Wereld en De Regiotap, waarin vooral Nederlandstalige artiesten te zien waren. “Het is zeker geen natrappen. Het is zelfs liefdevol geschreven”, aldus Oosterhuis. Everts voegde er onmiddellijk met een knipoog aan toe: “Over een liefdeloze leiding, maar we hebben toch ook mooie jaren gehad?” Oosterhuis kan beide opmerkingen van zijn oud-directeur beamen.

Achter de deure, Dossier RTV Oost, is het tweede deel uit de Achter de deure-trilogie uitgegeven door Leonon Media. Deel twee ligt vanaf 11 juli in de (web)winkels. Naast de reguliere boekhandels en de bekende boeken-bestel-sites is het boek ‘Achter de deure’ te koop en te bestellen in de populaire winkels in Overijssel. Bijna elk dorp heeft een eigen verkooppunt. Van supermarkt tot tankstation en van bakkerij tot gemakswinkel.

In augustus verschijnt het derde en laatste deel van Achter de deure, dat vooral gaat over de tijd van Oosterhuis bij uitgaanscentrum Go Planet in Enschede. “Het boek is voor 95% af. We wachten nog op enkele woorden van de rechter, om het verhaal compleet te maken. Ik verwacht snel een vonnis.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.