Home / archiefcentraal / ongeval op hoogte bij kerk boskamp

ongeval op hoogte bij kerk boskamp

Bij een ongeval tijdens de werkzaamheden aan de kerk in de Boskamp is donderdagmiddag een bouwvakker gewond geraakt. De man is waarschijnlijk van het schuine gedeelte van het dak van de kerk gevallen en daarna op onderliggende steiger terecht gekomen.

Omdat de man niet meer op eigen kracht van de steiger af kon komen, moest de brandweer hem met een hoogwerker uit zijn benarde positie bevrijden. Om met de hoogwerker bij de gewonde bouwvakker te komen, moest echter wel eerst een deel van de steiger afgebroken worden.

De bouwvakker is daarna door de brandweer van de steiger gehaald en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Deventer vervoerd. Vermoedelijk heeft de man een gebroken heup opgelopen bij zijn val.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.