onderzoek party centrum in volle gang

Het pand aan de Canadastraat stond al enige jaren leeg. Vrijdag gaat de achtergevel van het gebouw, die nu nog overeind staat, tegen de vlakte. Daarnaast zet de technische recherche vrijdag ook het onderzoek voor, waaraan ’s nachts al een begin is gemaakt.

Het naast gelegen huis is er ook niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf gekomen: Door de hitte van de brand is een aantal ramen van de woning gesprongen. Ook is er waterschade, omdat de brandweer het huis heeft nat gehouden, om te voorkomen dat de brand oversloeg naar het woonhuis. De planten in de zijtuin van het huis mogen ook als verloren beschouwd worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.