officiele opening buurtbus wijhe raalte

De buurtbus Wijhe-Raalte wordt op 25 augustus officieel geopend. Vertegenwoordigers van Syntus, Provincie Overijssel, gemeente Olst-Wijhe, gemeente Raalte en de vrijwillige chauffeurs zijn dan aanwezig om de buurtbus officieel welkom te heten.

Na de opening vindt de eerste rit van de bus plaats, deze gaat door de Langstraat in Wijhe naar de molen. Daar wordt de bus geparkeerd om deze te tonen aan belangstellenden. De chauffeurs van de buurtbus geven daar tekst en uitleg over de route die gereden wordt, de tarieven en de vertrektijden.

De opening begint op 25 augustus om 16.00 uur voor het gemeentehuis in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.