nieuwe warmtepomp gemeentehuis krijgt vorm

De parkeerplaats aan de achterzijde van het gemeentehuis wordt 6 juli afgesloten, omdat er dan een betonnen bak wordt geplaatst naast het gemeentehuis. De betonnen bak dient als opslag voor de nieuwe klimaatinstallatie. Deze installatie vervangt de KWO installatie die bij de bouw van het gemeentehuis is geplaatst. Het open systeem wordt nu vervangen door een gesloten systeem, zodat het de omgeving en het grondwater niet of weinig beïnvloedt. Daarnaast werkte de oude installatie niet goed. De betonnen bak dient als opslag voor de nieuwe installatie.

Gemeente is trots op het feit dat alle aannemers voor de plaatsing uit Raalte en omstreken komen. Zo werken Van der Berg Beton, Hoogeboom en Van Straaten mee. Het college kijkt samen met adviseurs of er nog aanleiding is de schade voor de illegale situatie te verhalen. De nieuwe installatie is op 17 juli functioneel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.