nieuwe speeltuin aan de grutto geopend

Door het weghalen van een dranghek bij de ingang van de speeltuin, is de woensdagmiddag de nieuwe speeltuin aan de Grutto in Raalte Noord geopend. Wethouder Haarman, wethouder Hoge en de heer Godeke, medewerker van de gemeente, hebben woensdag de speeltuin op deze manier officieel geopend.

De nieuwe speeltuin komt voort uit een initiatief van buurtbewoners, die vonden dat de bestaande speelplaatsen in Noord onveilig waren en te vaak vernield werden. Daarom hebben de buurtbewoners na enig gesteggel met de gemeente een betere locatie aangewezen.

Ook had de buurt invloed op de speeltoestellen die geplaatst werden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.