nieuw vermaak tijdens de pompdagen 2010

Bezoekers van de Pompdagen zullen dit jaar vermaakt worden met een nieuwe activiteit tijdens het dorpsfeest. Het zogenaamde ‘Heino’s Spellencircuit’ speelt zich af op vrijdagmiddag 20 augustus in de dorpskern van Heino. Daarbij zullen twaalf teams strijden om de wisselbeker en natuurlijk om de roem van allereerste winnaar van het Heino’s Spellencircuit.

Tijdens deze primeur doen er maximaal twaalf teams mee die allemaal een aantal onderdelen op snelheid, kracht en behendigheid moeten afwerken. Hierbij kan gedacht worden aan het buikglijden, paalvechten en er is een finalespel dat door de teamcaptains moet worden gespeeld. Elk team bestaat uit zes kandidaten plus één captain. Daarnaast is het de bedoeling dat er minimaal twee vrouwen in elk team zitten.

Vriendengroep ‘’t Giet Loss’ neemt het initiatief voor dit nieuwe vermaak tijdens de Pompdagen. Zij willen graag een stukje bijdragen aan het gezellige dorpsfeest. Initiatiefnemers zijn Chiel Polstra en Robin Fühler. Robin meent: “Heino zonder Pompdagen is in onze ogen ondenkbaar, maar het programma van de Pompdagen is al jaren het zelfde. Het wordt tijd voor vernieuwing. Wij als vriendengroep willen daar onze bijdrage aan leveren door een activiteit te organiseren voor de leeftijdsgroep 15 tot en met 40 jaar.”

Ook enthousiast geworden? Je kunt je nog aanmelden via staging2.pompdagen.nl.

Er is plaats voor 12 teams en vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.