Home / archiefcentraal / nieuw heeten heeft open dartstoernooi

nieuw heeten heeft open dartstoernooi

Nieuw Heeten heeft tijdens het bouwvakfeest een Open Dartstoernooi. Op 14 augustus rond 10.30 uur worden de eerst pijlen gegooid. Het toernooi wordt gehouden in de feesttent. Er wordt gespeeld in poules, waarna het toernooi zich vervolgt op knock-out basis.

Er kunnen maximaal 48 deelnemers meedoen. Inschrijven kan tot uiterlijk 14 augustus 10.15 uur. Deelname kost 5 euro. Opgeven kan via fam.zwiers@hetnet.nl of telefonisch 06-25117450 of 06-53128087. Vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.