Home / archiefcentraal / nachtconcert met jan vayne en martin mans

nachtconcert met jan vayne en martin mans

Jan Vayne en Martin Mans verzorgen op 21 juli een nachtconcert in de Willehm Hendrik Zwarthal in Lemelerveld. Beide muzikanten spelen op zowel orgel als vleugel. Het thema van het nachtconcert is ‘Avon(d)tuurlijk Nachtconcert.’ Het concert begint om 22.30 uur.

De muzikanten brengen onder andere De Vier Jaargetijden van Antonio Vivaldi ten gehore. Twee keer is er een ‘Muzikale ontmoeting van Klassiek en Populair. Er worden dan diverse bekende stukken gespeeld zoals Badinerie van Bach, Militaire Mars van A. van der Sloot, Exodus Song van E. Gold en Ave Maria van Bach/Gounod. de finale wordt quatre mains gespeeld.

Vooraf reserveren is gewenst. Dat kan op op telefoonnummer 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt 22,50 euro per persoon. Dat is inclusief een kopje koffie of thee met koek en een drankje met hapje na afloop. Voor kinderen tot 12 jaar is de entree een tientje.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.