naar de braderie in lille met tcr tours

TCR Tours biedt op zaterdag 4 september een busreis aan naar de braderie in Lille. De braderie van Lille is de grootste markt van Europa met ongeveer 10.000 kramen en een totale lengte van vele tientallen kilometers.

In deze kramen worden vele uiteenlopende items aangeboden: meubels, antieke spullen, postzegels, ansichtkaarten, oud speelgoed, enz. enz. Op sommige plaatsen staan vooral Engelse antiekkraampjes. Elk jaar komen er tussen de een en twee miljoen bezoekers naar Lille om lekker tussen de antieke spullen te snuffelen en te genieten van de speciale sfeer.

Lille ligt op circa vier uur rijden van Raalte. Rond 08.30 uur stappen de reizigers op bij één van de te kiezen opstapplaatsen in de regio Raalte. De verwachte aankomst in Lille is om ca. 12.30 uur.

Hier heeft u de hele dag tijd om te slenteren door de straten van Lille. Om ongeveer 21.30 uur vangt de terugreis aan. Rond 2.00 uur zal de bus weer terug in Raalte zijn. Interesse in een heerlijk dagje snuffelen op de grootste braderie van Europa? Een kaartje voor de bus kost 38 euro. Voor meer informatie over deze dagtocht of om te reserveren bij TCR Tours, bel 0572 – 35 35 35 of mail info@tcrtours.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.