met tcr naar de grootste braderie van europa

TCR organiseert een bustocht naar de grootste braderie van Europa. Op 4 september staan er zo’n 10.000 kramen in de Franse stad Lille. De rijk kramen heeft een totale lengte van vele tientallen kilometers. In deze kramen worden vele uiteenlopende items aangeboden: meubels, antieke spullen, postzegels, ansichtkaarten, oud speelgoed en ga maar door.

Op sommige plaatsen staan vooral Engelse antiekkraampjes.Elk jaar komen er tussen de een en twee miljoen bezoekers naar Lille om lekker tussen de antieke spullen te snuffelen en te genieten van de speciale sfeer. Lille, de hoofdstad van de regio Nord-Pas de Calais, ligt op slechts 4 uur rijden van Raalte.

Rond 08.30 uur kun je opstappen bij één van de te kiezen opstapplaatsen in de regio Raalte. De verwachte aankomst in Lille is om ongeveer 12.30 uur. Hier heb je de hele dag tijd om te slenteren door de straten van Lille en te genieten van de vele activiteiten die er te zien zijn. Natuurlijk mogen hierbij de welbekende streekgerechten, zoals friet met mosselen en de diverse locale biertjes niet ontbreken. Om ongeveer 21.30 uur vangt de terugreis aan, waarna je rond 02.00 uur weer bij de opstapplaats aankomt.

Voor 38 euro per persoon word je per luxe touringcar naar Lille gebracht. Voor meer informatie over deze dagtocht of om te reserveren, bel 0572 – 35 35 35 of mail info@tcrtours.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.