Home / archiefcentraal / maxx food wil naar heino

maxx food wil naar heino

Eerder werd voor dit pand aan de Munnikenhof een vergunning aangevraagd om een afhaalchinees te beginnen. Deze aanvraag werd later ingetrokken, omdat de geïnteresseerde partij meer zag in het pand aan de Dorpsstraat 29 in Heino. Hiervoor is inmiddels ook een vergunning afgegeven, het is voor de eigenaar van het pand, John Leer, nog even wachten. Voor het pand aan de Dorpsstraat moet de benodigde verbouwing namelijk nog wel goedgekeurd worden door het bestuur van de gemeente.

Lees ook

Kledingcheque voor kinderen van minima-ouders

RAALTE – Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen uit de gemeente Raalte krijgen ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.