marian h wint de wedstrijd van de week

Marian H is de winnares van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Marian H voorspelde samen met Paul als enige van de 68 deelnemers de 0-1 nederlaag van Nederland goed. Bij loting kwam Marian als winnares uit de bus.

Nederland verloor afgelopen zondag voor de derde keer een wk-finale. Na 1974 en 1978 kan er ook een streep door 2010. Spanje was gewoon een maatje te groot voor Oranje. In de 116de minuut, vier minuten voor de penalty’s, schopte Iniesta de Nederlandse droom aan duigen. Spanje vierde feest, Oranje treurde.

De volgende Wedstrijd van de Week is pas weer bij aanvang van het volgende voetbalseizoen. Tot die tijd gaat de Wedstrijd van de Week even met zomerreces.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.