kunstgras gestolen bij rohda

Een éénmansactie lijkt bij de diefstal uitgesloten, want de rol weegt ongeveer 250 kilo. De rol lag achter slot en grendel achter de Rohdahal, aan de spoorzijde. “De diefstal moet gepleegd zijn door meerdere daders die op de hoogte moeten zijn geweest van de aanwezigheid van deze rol,” aldus bestuurslid Michel Jansen van de Raalter voetbalvereniging.

Het gaas van het hek was voor de diefstal al een keer kapot geknipt. Dit is toen door vrijwilligers van de club tijdelijk hersteld. Echter werd het gaas van het hek vervolgens opnieuw vernield, waarna de rol kunstgras ook ontvreemd werd. Dit alles heeft hoogstwaarschijnlijk plaatsgevonden in week 28.

Rohda heeft aangifte gedaan van de diefstal. Mensen die iets hebben gezien (en die kans is groot als mensen aan de haal gaan met zo’n groot voorwerp) kunnen (anoniem) terecht bij de heer Bosch van de politie Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.