kringloop raalte vandaag weer open

Eind maart werd de voormalige kringloopwinkel door geheel brand verwoest.

Het voormalige pand van Rodijk verhuur is het nieuwe onderkomen van de kringloopwinkel. Bij de kringloop aan de Heesweg is inmiddels weer een prima collectie opgebouwd. Je vindt er onder andere kleding, boeken, platen, meubilair en ook verzamelaars kunnen er genoeg van hun gading vinden.

Bezoekers worden welkom geheten met een kopje koffie in de coffeecorner.

De openingstijden van de winkel zijn: maandag 13.00 – 17.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur. Spullen inleveren kan bij de speciale balie voor afgifte goederen. Dat kan op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

De officiële opening staat gepland op zaterdag 4 september 2010.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.