Home / archiefcentraal / klimboom voert circusact op met brazilianen

klimboom voert circusact op met brazilianen

Groep 7/8 van Jenaplanschool de klimboom heeft op 28 juni een circusvoorstelling gehouden samen met Arricirco. ( www.arricirco.com ) Arricirco is een circus dat bestaat uit kansarme kinderen uit Brazilië. Het geld dat de kinderen met het circus ophalen wordt gebruikt voor hun studie. De kinderen hebben ’s ochtends op school kennis gemaakt met de verschillende circusacts.

Na een Hollandse lunch hebben ze ’s middags geoefend met jongleren, diabolo, balanceren, eenwieleren en acrobatiek. Hoewel ze elkaar niet konden verstaan was de samenwerking geweldig en zijn prachtige acts ingestudeerd. Na een Braziliaanse maaltijd hebben de kinderen samen een optreden gegeven in park de Olsterhof. Het publiek, waaronder burgemeester Strien van Olst-Wijhe, was erg enthousiast over het optreden.

De school dankt haar sponsoren: de Plus, drukkerij de Kroon en ’t Bakhuus voor hun medewerking.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.