klimboom voert circusact op met brazilianen

Groep 7/8 van Jenaplanschool de klimboom heeft op 28 juni een circusvoorstelling gehouden samen met Arricirco. ( staging2.arricirco.com ) Arricirco is een circus dat bestaat uit kansarme kinderen uit Brazilië. Het geld dat de kinderen met het circus ophalen wordt gebruikt voor hun studie. De kinderen hebben ’s ochtends op school kennis gemaakt met de verschillende circusacts.

Na een Hollandse lunch hebben ze ’s middags geoefend met jongleren, diabolo, balanceren, eenwieleren en acrobatiek. Hoewel ze elkaar niet konden verstaan was de samenwerking geweldig en zijn prachtige acts ingestudeerd. Na een Braziliaanse maaltijd hebben de kinderen samen een optreden gegeven in park de Olsterhof. Het publiek, waaronder burgemeester Strien van Olst-Wijhe, was erg enthousiast over het optreden.

De school dankt haar sponsoren: de Plus, drukkerij de Kroon en ’t Bakhuus voor hun medewerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.