klein bermbrandje aan de nieuwe wetering

Dinsdagmiddag heeft een klein bermbrandje gewoon aan de Nieuwe Wetering, vlak buiten Liederholthuis. In een sloot lag wat snoeihout en gemaaid gras. Waarschijnlijk is het door de droogte onderin de sloot gaan broeien. Hierbij is er een kleine brandje ontstaan. De brandweer is niet ingeschakeld, de bewoner wist het brandje onder het groenafval zelf te blussen.

In de veiligheidsregio IJsselland is nog steeds de code droog van kracht. Dat betekent dat het stoken van een open vuurtje verboden is. Ondanks de paar regenbuien van de afgelopen dagen is deze code onveranderd gebleven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.